Verkoopvoorwaarden

OVER ONS ?
 
Suzuki officiële MC dealer we zijn team op zoek naar een betere service van Internet te bieden
 
WICH SERVICE?
 
1 / Een Suzuki motoren databank voor Europa en Noord-Amerika sinds 1959
 
2 / microfiche beschikbaar sinds 1987 met de officiële tarief en vervangen gevonden.
 
3 / Sommige originele onderdelen "" korting "". Dit zijn onderdelen die dealers willen verdisconteren. Voor deze referenties kunnen we niet de beschikbaarheid in een snelle tijd te garanderen, zal het worden bevestigd door e-mail op aanvraag.
 
4 / onderdelen niet meer verkrijgbaar bij Suzuki die wij verzamelen voor u over de hele wereld: "" New Old onderdelen ""
 
Deze site lijkt misschien ingewikkeld, vergeet niet dat ons doel is dat u het juiste onderdeel dat precies past op uw fiets te vinden. 350 000 referenties, vereisen dat u uw fiets identificeren met strengheid. Het jaar is het punt minst, kijken naar je fiets registratie type en serienummer.
 
HOE TE BESTELLEN:
 
1 - U moet specifiek uw fiets op het menu te identificeren "microfiche." U helpen om uw fiets registratie, niet op zoek over het jaar, dat is misleidend.
 
2 - U betreedt de microfiche en u uw onderdelen selecteren zonder te vertrouwen op woorden (ze soms verkeerd omdat van verkeerde vertaling). Bijvoorbeeld, "set ketting" niet "chain kit", maar "chain + quick link". U moet de hoeveelheid te veranderen tijdens het bekijken van uw bestelling.
 
3 - Het is niet mogelijk om meer dan 30 delen in één keer bestellen.
 
Voorwaarde voor de verkoop:
 
BESCHIKBAARHEID: Suzuki Genuine Parts zijn beschikbaar in 4/5 dagen om te voorzien in Belgium. Als u uw bestelling hebben ontvangen afgelopen 8 dagen, gelieve ons te contacteren, zullen wij u een geschatte datum van beschikbaarheid van het ontbrekende deel te geven. In het geval dat u wenst om uw bestelling te annuleren, moet u ons onmiddellijk op de hoogte. Artikelen die niet meer beschikbaar zijn, zal een terugbetaald.
 
VERZENDING: Voor leveringen buiten het vasteland van Belgium, moet de verzendkosten vermeld op de bestelbon als indicatief worden beschouwd. Kunnen worden gewijzigd, maar altijd met de toestemming op basis van het gewicht en kubische.
Om gebruik te maken van het vervoer af te sluiten, moet de koper te controleren op de ontvangst van de goederen aan de staat en aan te geven op de levering voorbehoud ten aanzien van eventuele ontbrekende of schade. Anders, geen beroep mogelijk is.
 
GARANTIE: Om u te helpen uw boodschappen rustig, verzekeren wij u een 6 maanden garantie op onderdelen Genuine Suzuki (onder voorbehoud van goedkeuring van Suzuki). De garantie geldt niet in het geval van normale slijtage, ongeval buiten met een slechte montage of een gebrek aan onderhoud.
 
SERVICE: Als u uw pakket, we staan ​​voor u klaar om uw behoeften te voldoen. Om een ​​probleem met uw relatie met ons op te lossen, kunt u een e-mail te sturen. Het verkocht op onze website producten zijn gegarandeerd in overeenstemming met de voorschriften, tegen defecten in materialen of vakmanschap.
 
WINST: Aandachtig naar uw tevredenheid, echter een terugkeer zal een verzoek om voorafgaande vergunning. Het verzoek moet worden ingediend binnen 7 dagen na de factuurdatum, met vermelding van de reden voor de terugkeer. De documenten moeten in de originele verpakking ongeopend. De retourzending en originele verzendkosten zijn voor rekening van de klant. De terugverdientijd zal worden gemaakt binnen 30 dagen na de datum van ontvangst, na aftrek van de transportkosten.
 
Het maximum order met creditcard is ¤ 500. Buiten dat, heb je een bankoverschrijving.
 
REGLEMENT:
- Visa / CB / Mastercard / Eurocard, voert u uw nummer en de vervaldatum
- Transfer naar onze bankrekening (op aanvraag per e-mail of aangegeven op het bestelformulier)
 
PRIJZEN: Onze prijzen gelden vanaf de datum van de bevestiging van de bestelling van Suzuki. Zij zullen waarschijnlijk variëren gedurende het jaar zonder voorafgaande kennisgeving. Zij beschouwen de huidige Franse BTW op het moment van verkoop.
 
EXPORT BTW, exclusief btw:
- Levering in de EEG, de BTW zal altijd in rekening gebracht tegen een bepaald tarief in Belgium. Het zal niet in rekening worden gebracht voor een carrière na het behalen van zijn No. VAT Reg.
- Levering in de wereld, de BTW wordt niet in rekening gebracht, maar de lokale tarieven zijn voor rekening van de ontvanger van de bestelling.
 
 
 
De bovenstaande voorwaarden worden geacht geaccepteerd
in hun geheel door onze klanten in orde

Beveiligde Betaling


Originele Onderdelen


Internationaal Verzenden


Experts tot uw dienst